neděle 3. dubna 2016

TJ CHS Chotěboř B : Sokol Lázně Bohdaneč 6,5 : 1,5

Z daleké cesty jsme si přivezli pořádnou nakládačku. Pokud jsem doufal, že poslední těžká prohra bude výjimkou, nestalo se. Domácí nenastoupili zdaleka v nejsilnější sestavě, při širokém kádru kvalitních hráčů si s námi ale lehce poradili. Přitom průměrné ELO bylo zanedbatelně jen o jeden bod více na jejich straně. Z našeho týmu se dařilo jen hráči na 6.š., který tentokráte podal výkon hodný jeho kvalit. Výtku nelze mít za remízu k našemu hráči na 5.š. Ostatní naši borci podali bídný výkon, nějaké klady na jejich hře najít lze těžko. Krok jsme drželi jen v úvodu zápasu, kde jsme zaznamenali jedinou výhru, po jedné remíze již následovaly jen naše prohry.
Výsledky partií:
Domácí tým nás v tomto zápase zcela jasně přehrál, při optimistickém pohledu jsme snad mohli získat tak o bod více, toť ale asi vše. Přesto, že vítězství domácích bylo jednoznačné, poslední partie a zápas skončil až ve 14,50 hod.( za pěkného počasí, šlo trávit čas z mého pohledu i lépe). Je až s podivem jak špatné výkony jsme v posledních dvou kolech podali. V posledním kole s již jistým vítězem soutěže jen doufám, že neodejdeme s nulou na kontě.
Již v tomto kole se rozhodlo o vítězi skupiny. Díky výhře posledního celku tabulky se situace kolem sestupu ještě zdramatizovala. Stále platí, že se to týká i našeho týmu.
Výsledky ostatních zápasů 10. kola najdete zde
Tabulka po 10. kole:

1 komentář:

  1. Nedávno se mi líbil jeden bonmot :
    "Správná rozhodnutí vychází ze zkušeností a zkušenost se získává ze špatných rozhodnutí "
    To platí i pro nás, pokud ty zkušenosti nezahodíme.

    OdpovědětVymazat